Drankinkoop Heineken

Heineken is zoals bekend de grootste brouwer van ons land en na Inbev en SABMiller de nummer drie in de wereld. En als de fusie definitief is de nummer twee. Wij zijn ervan overtuigd met Heineken een goede partner gevonden te hebben, mede vanwege de opstelling in de gesprekken vanuit Heineken. 

Deze mantelovereenkomst leidt tot een behoorlijke directe korting op de factuurprijs van tapbier. Deze korting wordt dus niet als bonus op het eind van het jaar uitbetaald, maar direct op de factuur verrekend. Daarnaast wordt op het eind van het jaar nog een extra bonus per hectoliter tapbier gegeven.

Natuurlijk zijn er ook kortingen op de rest van het assortiment overeen gekomen. Bij de 20 ltr fusten van Heineken is sprake van een All-in-one systeem waardoor de tapinstallatie niet meer gereinigd hoeft te worden. Dat bespaart dus extra kosten. Heineken zal verder vanaf een bepaald aantal HL tapbier per jaar de tapinstallatie in bruikleen geven. En maakt gratis een per huis gepersonaliseerde bierkaart.

Maar misschien net zo belangrijk is de mogelijkheid om een door Heineken gegeven intensieve training te volgen in tappen, serietappen, verkopen, gastgericht communiceren, terrasmogelijkheden benutten en kennis van speciaal bieren.      

De huizen die nu al een afspraak hebben met Heineken kunnen als ze dat willen overstappen naar dit contract.

Voor direct contact met Heineken en een offerte stuur een e-mail naar: Martijn.Snep@Heineken.com of bel met 06-26204361.

Meer over deze overeenkomst (alleen voor leden)